Tempered Glass Screenprotector Apple iPhone 6S Plus

Merk: Apple
Model: iPhone 6S plus
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 9,95
Excl. BTW: € 8,22

Aantal

 

Een revolutie op het gebied van beschermfolies voor je iPhone 6S Plus is deze screen protector van gelaagd glas. Deze tempered glass screenprotector is krasvast en volledig transparant. Naast de beschermende factor is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken tot een minimum beperkt worden en het glas makkelijk schoon te houden is.

Het glas is exact op maat gemaakt voor het scherm van de iPhone 6S Plus en wordt geleverd met één micro fiber doekje, één stof verwijder sticker en twee herinstallatie labels.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
ICT Waarborg

Recensies van servicebedrijf EB Service Raalte op www.zoekcomputerhulp.nl

Stel uw vraag over het product.

  • Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen. Voor meer informatie zie onze Privacy Policy.