Headlines

iRefurb.
EB Service Raalte is een Registered Reseller van:Via iRefurb kunnen wij u refurbished iPhone's aanbieden.Deze iPhone's hebben verschillende gradaties:Uiterlijke staat.Toestel verkeerd in nieuw staat en vertoont bijna geen gebruikssporen. Toestel heeft mogelijk lichte gebruikerssporen, geen deuken en is volledig origineel Toestel heeft gebruikssporen, onderdelen kunnen vervangen zijn. Maximaal 2 deuken.Toestel heeft meerdere zichtbare deukjes of krasjes.Technische staat.Toestel verkeerd in technisch perfecte conditie. Toestel heeft één technisch defect. T..
Solderen

De meeste mensen wisten het nog niet maar wij kunnen u helpen met het solderen van:

WII softmodden
EB Service Raalte kan u helpen met het softmodden van u WII.

Wilt u het door ons laten softmodden vergeet niet om een SD-Kaart van minimaal 2GB mee te nemen.

Vraag & Antwoord - Eerst lezen!

Pc / laptop Onderhoud

Onderhoud aan computers is belangrijk, maar wordt toch regelmatig vergeten of bewust niet gedaan. Een computer is echter een complexe machine met veel gevoelige micro-elektronica en zeer uitgebreide software. Zonder degelijk onderhoud behaalt u niet de optimale prestaties uit uw computer.

Hulp op afstand

Snelheid van problemen of zaken oplossen waar u zelf niet uitkomt is vaak toch wel een noodzaak. E.B Service Raalte helpt u snel en correct door middel van hulp op afstand.

Error 53

Update!: iPhone 6 onbruikbaar na reparatie?

Verschillende nieuwssites hadden naar aanleiding van een artikel op 05-02-2016 van The Guardian (http://www.theguardian.com/money/2016/feb/05/error-53-apple-iphone-software-update-handset-worthless-third-party-repair) een artikel gepubliceerd over ‘problemen’ die kunnen ontstaan na een reparatie aan de iPhone 6.

Batterij iPhone snel leeg

Batterij iPhone snel leeg

Met regelmaat krijgen wij vragen van klanten over de accuduur van hun iPhone. In sommige gevallen is de accu van de iPhone defect/op geraakt gedurende de gebruiksperiode van de iPhone.

Alleen glas vervangen

Wij krijgen soms de vraag: wat kost het om alleen het glas te laten vervangen van mijn Samsung Galaxy S4?

Een concreet antwoord is hier helaas niet voor.Het antwoord is Ja, maar ook weer Nee.
Om hier een klein beetje technisch in te verdiepen zullen we uitleggen hoe deze telefoons opgebouwd zijn.

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8