Play Station Onderhoud

Klacht: De Playstation fan gaat snel na het opstarten trapsgewijs steeds sneller draaien en maakt veel meer lawaai dan voorheen. Soms klinkt de Playstation net als een stofzuiger!

Playstation onderhoudsbeurt:

  • Kosten : €35,-  inclusief BTW
  • Klaar terwijl u wacht en meekijkt!
  • Bij een Playstation onderhoudsbeurt word de Playstation geheel gedemonteerd en worden alle onderdelen handmatig en stofvrij gemaakt, hierbij word ook de koelpasta vervangen voor een betere hoogste kwaliteit geleidende koel pasta waardoor de Playstation nog net iets beter gekoeld word en dus nog stiller is dan wanneer deze nieuw uit de doos kwam.
     

LET OP: Een onderhoudsbeurt is geen overbodige luxe en kan de levensduur van uw Playstation aanzienlijk verlengen.

Om de hoeveel tijd moet ik mijn Playstation laten onderhouden?

  • Hier staat geen tijdslimiet voor, de Playstation geeft dit zelf aan wanneer u hoort dat de ventilator begint te klinken als een stofzuiger en erg veel lawaai begint te maken dat is het weer tijd. Afhankelijk van hoe schoon de omgeving is waar de Playstation staat en hoeveel ermee word gespeeld kan dit bij de een al na een jaar zijn en bij de ander pas na 3 jaar.
  • Daarnaast is de Playstation in de zomer automatisch veel warmer dan dat deze op een koude winterdag zal zijn, het kan daarom geen kwaad om de Playstation om de zoveel tijd een goed te laten schoonmaken, dit verlengt aanzienlijk de levensduur van de Playstation, voorkomt oververhitting problemen en het Blue light of death syndroom.